A Wikileaks újabb titkos és bizalmas iratokat jelentetett meg, miközben Julian Assange tartózkodási helye ismeretlen. Ismert viszont magyarországi kapcsolata, aki történetesen orkánság egy eldugott szegletéből irányította a magyarországi szervezetet.

Asztalos Juliánusz, az Orkánkém


1982 egyik borús októberi napján Orkánsetéten megszületett a kis Juliánusz, a leányanya Asztalos Magdolna Olga középső és egyben utolsó gyermekeként. A kis Juliánusz igen gyorsan kitűnt gyors gondolkodásával és remek intuíciós képességével, így a Jurásik Mátyás Szemészeti Géptechnikum és Kisegítő elvégzése után kiváló kapcsolatai révén azonnal felvették az orkánsági SZÁMALK gondnoki állásába. Emellett esti levelező tagozaton kilenc év alatt elvégezte az Orkánújvárosi Egyetem médiahack szakát.
 

Asztalost a rendőrség letartóztatta, az ORFK (Orkán megyei Rendőrkapitányság) tájékoztatása szerinte részletes vallomást tett. Az iratokat azonban előtte még elküldte szerkesztőségünkre, így kedvünkre szemezgettünk belőle.

A most nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint a CIA és az amerikai diplomácia a következő értékes adatokkal rendelkezik a magyar belpolitikáról:

Lendvai Ildikó az ellenkező híresztelések ellenére "minden valószínűség szerint nő".

A Jobbik Magyarország Mozgalom nem kereskedett szexuális segédeszközökkel, annak ellenére, hogy tulajdonukban van pár darab.

Mesterházy Attila a CIA szerint még otthon sem viseli a nadrágot.

A Stop.hu Moszad kapcsolatai nem bizonyítottak, áll a Moszad jelentésében.

Szijjártó Péter 2003-ban megnyerte az orkánlevesi Orbán Viktor Hasonmás és Szépbeszéd Versenyt. A második helyezett Orbán Viktor lett.
 
Gyurcsány Ferenc egy napjának feltérképezése kemény diónak bizonyult az amerikai diplomáciának. A ráállított diplomata kérte áthelyezését a kabuli nagykövetségre.

Dávid Ibolya információit a „jó ég tudja” honnan szerezte. Áll a CIA jelentésében: OMG (sic).

Jávor Benedek LMP-s képviselő Magozott Cseresznyét hallgat Lada Niva márkájú személygépjárműjében a vadászatok alkalmával.

A Jobbik frakcióba beépült ügynök sajnos igen hamar lebukott, mivel egyrészt színes bőrű volt, másrészt nem tudta hibátlanul felsorolni a Horthy-korszak minisztereit. Végezetül utált bulizni.

„Az Élet és Irodalom több hónapja tervezi az üres címlappal való megjelenést". A valódi indok a zsíros pénzek hiánya, és a nyomdafesték elviselhetetlen súlya.

„Schieffer András NEM biciklivel közlekedik szabadidejében, hanem benzines rollerral”

Minden pletyka ellenére Matolcsy György nem egy Einstein. Nem bukott meg matematikából hatodikban. Hetedikben bukott meg.

Morvay Krisztina számos szépészeti műtét után többé már nem képes abbahagyni a mosolygást.

Szávay István az óvodai farsangon madárijesztő szeretett volna lenni, végül szódásüvegnek öltöztették be; ez a lelki trauma vezethetett 4 éves korában fokozódó radikalizmusához.

Semjén Zsolt kihagyott egy vasárnapi misét, ám ezt igyekezett eltusolni a kormányon belül.

Szanyi Tibor öngyújtóját Újhelyi István lopta el, ám Szanyi Gyurcsányt gyanúsította meg az üggyel. Konrád Györgynek kellett közvetítenie a válságba került párton belül, "a demokrácia védelmében". A ráállított diplomata szerinte bárki ellophatta az MSZP frakción belül az öngyújtót.

Paul Lendvai nem jelentett a Kádár-rendszernek. A KGB-nek jelentett.

Zagyva Gyula rendszeresen NemJuci koncertekre jár.

Lady Gaga a CIA szerint Göncz Kinga és Hiller István közös fiúja.

 

Asztalos vallomása szerint még számos irattal rendelkezik, ezeket azoban feladta postán, ami jól ismerve az Orkánsági Posta működési hatásfokát, roppant hibának bizonyult. Ennek következtében számos irathoz juthattak hozzá az orkáni lakosok, ezért kérjük, hogy aki rendelkezik ilyennel, azonnal írjon blogunkra, vagy a facebook oldalunkra.

Szerző: Alsóorkánréti Könnyes Oszkár  2010.12.03. 11:08 1 komment

Címkék: politika asztalos belpolitika wikileaks juliánusz orkánsetét

A bejegyzés trackback címe:

https://orkan.blog.hu/api/trackback/id/tr772490216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása