HETI ORKÁN 

Hírösszefoglalónk:

Bulvár
 
 
Lady Gaga a farsangon
Eltűnt 50 kiló sertés bőr és nyesedék az orkánlapaji húsüzemből! A cég vezetője elmondta, szombatról vasárnapra virradó éjjel, ismeretlen tettesek elvittek 50 kiló sertésnyesedéket, amelyből a parizer készül. Hétfőn, az orkánlapaji óvodában, Tettes Elza, 5 éves kislány Lady Gagának öltözött a farsangon, s nyers disznónyesedékből összevart jelmezben jelent meg. Az óvónőnek, Éber Teréznek azonnal feltünt a kislány furcsa viselete, s mivel a férje Szeku Ernő az orkánlapaji anyagmozgatási manager ( biztonsági őr – a szerk.) tudott az üzemből eltűnt húsról, azonnal értesítette a hatóságokat.
Terike anyjánál, Schoenfeld Fridánál a rendőrök megtalálták azt a varrógépet, amellyel a jelmez készült. A kislány édesanyját őrizetbe vették.
 
Orkánsági szálak a Wiki Leaks ügyben!
Egyes források szerint Asztalos Juliánusz is csak álnév. A valódi informátor egy bizonyos Csepegő Viktória, azaz Wiki Leaks. Az Orkánpettenden született Go-Go táncosnő hivatásából fakadóan juthatott bizalmas információkhoz, sőt állítólag egyes szenátorok maguk is segítettek Viktóriának lefénymásolni a szigorúan titkos anyagokat.
 
 
Tudomány
 
Arzén-láz
Krausz Teodor, az orkánbaksonyi Tudományegyetem Ruszisztikai Tanszékének vezetője, aki nem mellesleg a Raszputyin kör elnöke is, a NASA bejelentését hallva, miszerint arzénban is életben maradó baktériumot találtak egy amerikai tóban, azonnal bejelentette igényét az új, 6ik génre. Kijelentette, az elsők között kíván lenni, aki megkapja a 6ik gént, nehogy őt is, mint példaképét Raszputyint, arzénnal próbálják meg megölni hallgatói a súlyos bukási átlag miatt. Ismeretes, több történelmi ténnyel egyetemben, a professzor tagadja azt is, hogy ciánnal mérgezték volna meg Raszputyint. Szerinte arzén volt a gyilkos szer.
A NASA elhatárolódott Krausz Teodortól.
 
Politika
 
 
Gázos ügy
Antiszemitizmussal vádolják az Ork-On gázszolgáltatót, mert lakossági értesítőjükben, az „az önhöz is bevezetjük a gázt” kijelentés olvasható. Több neves médiaszemélyiség azonnal szerződést bontott az Ork-Onnal. Nem tudni azonban, hogy a széntüzelésre átállt celebek miként fognak megegyezni a Schiffer András vezette "zöld" LMP-vel. Fekete Pákó annyit nyilatkozott, hogy "kocsogok, szetutlek".
 
A jobbikos tagad
A jobbik képviselő Szávay István nyilatkozatban tagadta Asztalos Juliánusz információit, miszerint ő 4 évesen szódásszifonnak öltözött farsangkor. Kijelentette, ő már akkor is hivatására készült, és fánk-nak öltözött.
 
Sokkos állapotban szállították kórházba Lendvai Ildikót
Az orkánújvárosi nyugdíjas klub teadélutánra várta Lendvai Ildikó MSZP-s képviselőt, aki november 30-án érkezett a városba. A szolid vacsorát követően a szállodai szobájába ment, ahonnan reggel sokkos állapotban vitték el a mentők. Győrfy Pál tájékoztatott bennünket, miszertint a képviselő asszony éjjel arra ébredt, hogy Orbán Viktor rózsaszín flitteres ruhában pezsgővel és kaviárral kínálja. Az orvosok megállapították, hogy Lendvai ételébe nem volt halucinogén anyag. Érdekes összefüggés, hogy aznap Pápán is - egy parkettával fűtött lakásban - egy idős asszony szintén Orbán Viktort látta az említett jelmezben.
A teadélutára buszokkal összehordott 52 nyugdíjas a hír hallatán, miszerint Lendvai nem lesz jelen a rendezvényen tombolni kezdett és kifosztotta a helyi büfét. Késsel kényszerítették az eladót, hogy adjon édeskét a kávéhoz, mert cukrot többen nem fogyaszthatnak. A helyi lovasrendőrök bevetésével feloszlatott spontán nyugdíjas „mass” miatt csak a késő esti órákban indulhatott meg a közlekedés több orkánújvárosi útvonalon.
 
 
Kacsa és alkotmány
Orkánsági képviselők az alkotmányozó bizottságban kezdeményezték, hogy az új alkotmány szövegébe, teljes terjedelmében emeljék be a Kistehén zenekar Szájbergyerek című dalának szövegét. A művészek által előadott dal hivatkozott passzusa: Szájbergyerek kérjé bocsánatot, mert nem mutatom meg a kacsámat oh. Tömöskárászy Edmond orkánsági képviselő felhívta a figyelmet a szövegben található mély alázatra való felszólításra, a békés egymás mellett élésre és nem utolsó sorban az orkánsági népi szimbólum, a kacsa jelenlétére. Az Európai Unió nemzetiségi bizottsága határozatban támogatta a dalszöveg besorolását az alkotmányba.
 
Zene
 
Átadták az Arany Üveggolyó díjakat.
Az orkánvarasdi volt TSZ étkezdében adták át az orkánság legrangosabb zenei díját az Arany Üveggolyó díjat. A tini kategóriában a Monyino Motel emokór formáció, a Da Kacsa'z hulla-hopp formáció, a Tivadar Bergstein Jazz Band és az idei év legnagyobb meglepetése a Picasso Branch Tribute kapott rangos elismerést. Továbbá Életműdíjjal jutalmazták az Ütvefúró együttes Fúrjál szét című lemezét.
 
 
Szenzációs leütés
A vaterán kelt el Könnyes Oszkár egyetlen, még magánkézben levő lemeze.
Több mint százezer forintot ér az az egyetlen, a hatósági begyűjtést túlélt bakelitlemez, amelyet Könnyes Oszkár 1986-ban vitatott körülmények között alapított zenekara, a Kombájn Blues Band adott ki. A single-t eredetileg 40ezer példányban dobták piacra, mára azonban egy kivételével mindet bezúzták a hatóságok. Az súlyos, ámde 2 hangból felépített agro-beat-blues lemezt Könnyes Oszkár egymaga játszotta fel egy állami studióban még 1986-ban.
 
Informatika
 
Kiber-lájk
Lefagyott az orkan.blog. hu szervere, mert a közösségi blog oldal által kezdeményezett „Lájkojjá egyszerre” elnezésű performance keretében 4500-an dobtak Like-ot az oldalon közzétett linken ugyanabban a pillanatban.
 
 
Az Apple új termékkel jelentkezik

Orkánsági Szabadalmi Hivatal bejelentette, hogy egy orkánsági személy feltalálta a DVD/Blue Ray – Wifi rendszerrel ellátott villanytűzhelyet. Óriási áttörést eredményezhet ez az orkánsági háziasszonyoknak és fiataloknak, hiszen főzés közben is online tudnak maradni, illetve a wifi segítségével akár már piknikelni is vihetik a tűzhelyet. Az Apple ICOOK néven már meg is vásárolta a feltalálótól a jogokat és jövő tavaszra ígéri az első modelleket.

Szerző: A böllér  2010.12.06. 10:59 Szólj hozzá!

Címkék: celeb gáz lendvai ildikó lady gaga arzén lmp krausz teodor wiki leaks apple icook asztalos juliánosz ork on ütvefúró könnyes oszkár

A bejegyzés trackback címe:

https://orkan.blog.hu/api/trackback/id/tr232496609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása