AZ MTI sajtóközleménye szerint Váczi Zoltán, egykori NB1-es labdarúgó, a Budakalász MSE játékosedzője mindenben megállapodott Darabos Frigyessel, az Orkánújvárosi SE elnökével, így elhárult minden akadálya, hogy a neves játékos Orkánságban folytassa edzői karrierjét.

Lapunk érdeklődésére, Váczi is megerősítette a hírt, egyben örömét fejezte ki, hogy a nagy múltú orkánújvárosi csapattal dolgozhat együtt.

Mint mondta, számára az orkáni közönség lelkesedése már játékosként is feltűnt, az orkánújvárosi aréna valóban katlanszerű hangulata pedig minden pénzt megér.

Érdeklődésünkre megerősítette, hogy a szerződést egy közös bulival erősítették meg, amit Darabos Frigyes (Frici bá) által hozott igen erős Babpálinka tett még emlékezetesebbé.

Egy kisebb félreértéstől eltekintve (a bulizó csapat összekevert egy násznépet a Zugsági Sötét erő szurkolói csoportjával) a közös sajtónyilvános buli súlyosabb rendbontás nélkül zajlott le.

Váczi Zoli reméli, hogy a sport- és babpálinka szerető orkánok ismét visszaszoknak a lelátókra (lelátóra - szerk.) és buzdítják majd a kedvenceket. Az első edzés várhatóan jövő hét kedden lesz, feltéve, ha addig kiengedik a csapat vezetőségét az orkánújvárosi fogdából.



 

Címkék: sport zoltán se váczi orkánújváros

A bejegyzés trackback címe:

https://orkan.blog.hu/api/trackback/id/tr513076242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása