Tisztelt Szerkesztőség!

Hertzmann Tulipán államtitkár látogatása Orkánújvárosban címmel megjelentetett anyag az első szótól kezdve az utolsóig hamis tényállítás, ugyanis önök idézőjelben adtak közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. Az idézőjel használatával azt sugallták, hogy az államtitkár szavait szó szerint idézik. A megtévesztést fokozza, hogy illusztrációként egy létező – megjegyzem műemlékvédelem alatt álló – iskoláról készült képet helyeztek el. A fotó tulajdonosától honlapjuk nem kapott engedélyt a felhasználásra, tehát a szövegtorzításon túl ezzel is jogsértést követtek el. Ismételten a leghatározottabban felkérem Önöket, hogy az írást haladéktalanul távolítsák el.

Üdvözlettel:

Bömbi Ágota
a HEFMI Oktatási Államtitkárságának helyreigazításért felelős sajtóreferense

Az alábbi helyreigazítás közzétételét kérem:

Az egyébként igen színvonalas, és civil lelkemnek rendkívül imponáló orkan.blog.hu Hertzmann Tulipán államtitkár látogatása Orkánújvárosban címmel megjelentetett írásában megtévesztő módon, szó szerinti idézetként adott közre egy, az államtitkár által soha el nem mondott szöveget. A jogsértő anyag eltávolításán túl, elnézést kérünk a rudabányai címzetes püspöki vikáriustól.

 

Szerző: a csuhás  2010.07.22. 20:27 4 komment

Címkék: tulipán hertzmann

A bejegyzés trackback címe:

https://orkan.blog.hu/api/trackback/id/tr562169377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a csuhás 2010.07.23. 09:40:06

Húúúú, mekkora botrány! Ebből hogyí mászunk ki...

Alsóorkánréti Könnyes Oszkár 2010.07.23. 10:00:56

Ejjej, kedves gyerekek, Hertzmann úrral régi szakmai kapcsolatot ápolok, nem szabad így megbántani.

a csuhás 2010.07.23. 10:11:41

tényleg nagyon régi lehet, főleg, hogy az államtitkár egy nő.

Alsóorkánréti Könnyes Oszkár 2010.07.24. 19:27:36

Akkoriban még nem az volt és kész.
süti beállítások módosítása