Alsóorkánréti Művelődési Ház júliusi programtervezete:

Kérem közlésre, az Orkánság blogújságra közlésre.

Mély tisztelettel,
hívük

Könnyes Oszkár

Július

Minden második hét kedden, a jól megszokott időben az alsóorkánréti nyugdíjas klub társas összejövetele, kacsarobbantással, káronüléssel, minden jóval.

Július 2. Az Orkánkeszi sváb népdalkör előadása
Július 3. Szól a nóta: Galambos Petya bácsi nótázik

Július 5. Játszóház a legkisebbeknek, Mányokné Dallamos Etelka óvónő vezetésével:
„Ángyom, ángyom kitalálom,
elmondom én, ki lesz a párom”
körtáncos játékok a legkisebbeknek.

Július 6. Kézműves foglalkozás Kókárós Sanyi bácsival, az orkánújvárosi Gróf Hetveny-Roehleder Lajos Gimnázium és Szakmunkásképző nyugdíjas szakmai tanárával

Július 9. Mozi, filmvetítés: Acéllövedékek 2. amerikai játékfilm
Július 10. Galambos Petya bácsi még mindig nótázik

Július 13. Dr. J.J. Hurtak: Tudás Könyve, Énok kulcsai: Spirituális-Tudományos előadás. Felkészülés a karmikus feloldozásra, és a zioni család befogadására. Fényrészecskékkel érkezés és távozás.

A gyakorlatiasabbaknak: az udvaron a Hajítóteknő kör meghívására, az orkánvasvári Kacsa Egyesület főz, süt, robbant az egybegyűlteknek. 

Július 15. Tanulmányi kirándulás az Orkánfüvesi Természetvédelmi Területre, a dr. Hajj Károly Általános Iskola matek-biológia szakos tanárnőjével, Porkolábné Bökős Teréziával.
 

Július 16. Dr. Furók-Ikószegi Vilmos, az orkánújvárosi egyetem címzetes docense tart előadást az állattenyésztés aktuális kérdéseiről.

Július 17. Dalos Ferkó, Orkánszegi messze híres perettyentyűse perettyentyűzik, közben vigadalom a Réti Sasban hajnalig.

Július 23. Vendégek Orkándezsőről. Ha egészsége engedi, ellátogat hozzánk a 96 éves Manci néni, akivel együtt elevenítjük fel a szemét-kopogás szép, ámbátor kihalóban lévő hagyományát. 

Júlis 25. Réti Sándor bácsi 75 éves. Felköszönti őt az Orkánréti Nyugdíjasklub, és a Hajítóteknő kör.


Július 26.-augusztus 2. Felső- és Alsóorkánréti falunapok. Július 30. Szuperkoncert: Delhusa Gion (Gjon – szerk.) koncert. Előtte spirituális felkészülés az ötödik dimenzióba Fekete Pákóval és Delhusa Gionnal (Gjonnal)

Minden kedves Felső- és Alsóorkánréti lakost és környékbelit várunk a programjainkon. 

 

Szerző: a csuhás  2010.07.01. 15:52 Szólj hozzá!

Címkék: orkánújváros hajítóteknő alsóorkánrét

A bejegyzés trackback címe:

https://orkan.blog.hu/api/trackback/id/tr892123347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása